20Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
4 olas320 gtējas siers2 ĒKeļļa60 gbulgurs2 avokado3 tomāti6 redīsi2 saujasrukola150 gliess bezpiedevu jogurts pēc garšassāls un malti melnie pipari
Sagatavošana
1
Novāra bulguru, sekojot norādēm uz iepakojuma.
2
Vārošā ūdenī iegremdē olas un vāra precīzi trīs minūtes. Nekavējoties liek ledusaukstā ūdenī, lai atdziest. Noloba.
3
Sagriež tējas sieru četrās vienādās daļās un apviļā no abām pusēm eļļā, apcep zeltaini brūnu no abām pusēm. Liek uz šķīvjiem.
4
Novārītam bulguram pievieno redīsus, tomātus, avokado un rukolas lapas. Dārzeņus var griezt lielākos vai mazākos, kā arī nevienādos gabalos.
5
Pasniedz salātus ar ceptu sieru un uz pusēm pārgrieztu olu, pārlej ar jogurtu. Papildu garšai pievieno sāli un piparus.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit