Ātrie bulgura salāti ar ceptu sieru un olu
Foto: Publicitātes foto
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Nereti, pārnākot mājās pēc ikdienas darbiem, mums trūkst iedvesmas veltīt daudz laika vakariņām. Ko pagatavot, ja vēlies paēst garšīgi, veselīgi un ātri? Veselīgas ēšanas eksperte Olga Ļubina sadarbībā ar "Rimi" piedāvā recepti sātīgiem siltajiem salātiem, kuru pagatavošana aizņems vien 20 minūtes.

Novāra bulguru, sekojot norādēm uz iepakojuma.

Vārošā ūdenī iegremdē olas un vāra precīzi trīs minūtes. Nekavējoties liek ledusaukstā ūdenī, lai atdziest. Noloba.

Sagriež tējas sieru četrās vienādās daļās un apviļā no abām pusēm eļļā, apcep zeltaini brūnu no abām pusēm. Liek uz šķīvjiem.

Novārītam bulguram pievieno redīsus, tomātus, avokado un rukolas lapas. Dārzeņus var griezt lielākos vai mazākos, kā arī nevienādos gabalos.

Pasniedz salātus ar ceptu sieru un uz pusēm pārgrieztu olu, pārlej ar jogurtu. Papildu garšai pievieno sāli un piparus.

Lai labi garšo!

Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form