Ātrie bulgura salāti ar ceptu sieru un olu
Foto: Publicitātes foto
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
4
4 olas
olas
320 g
320 g tējas siers
tējas siers
2 ĒK
2 ĒK eļļa
eļļa
60 g
60 g bulgurs
bulgurs
2
2 avokado
avokado
3
3 tomāti
tomāti
6
6 redīsi
redīsi
2 saujas
2 saujas rukola
rukola
150 g
150 g liess bezpiedevu jogurts
liess bezpiedevu jogurts
pēc garšas
pēc garšas sāls un malti melnie pipari
sāls un malti melnie pipari
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Brokastis
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Karstie salāti
  • Pasaules Virtuve
  • Nereti, pārnākot mājās pēc ikdienas darbiem, mums trūkst iedvesmas veltīt daudz laika vakariņām. Ko pagatavot, ja vēlies paēst garšīgi, veselīgi un ātri? Veselīgas ēšanas eksperte Olga Ļubina sadarbībā ar "Rimi" piedāvā recepti sātīgiem siltajiem salātiem, kuru pagatavošana aizņems vien 20 minūtes.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Novāra bulguru, sekojot norādēm uz iepakojuma.

    Vārošā ūdenī iegremdē olas un vāra precīzi trīs minūtes. Nekavējoties liek ledusaukstā ūdenī, lai atdziest. Noloba.

    Sagriež tējas sieru četrās vienādās daļās un apviļā no abām pusēm eļļā, apcep zeltaini brūnu no abām pusēm. Liek uz šķīvjiem.

    Novārītam bulguram pievieno redīsus, tomātus, avokado un rukolas lapas. Dārzeņus var griezt lielākos vai mazākos, kā arī nevienādos gabalos.

    Pasniedz salātus ar ceptu sieru un uz pusēm pārgrieztu olu, pārlej ar jogurtu. Papildu garšai pievieno sāli un piparus.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form