Ātrie 'flotes' makaroni ar malto gaļu
Foto: Shutterstock
3.2727 11
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 gab.
1 gab. makaroni, paciņa
makaroni, paciņa
400 g
400 g maltā gaļa
maltā gaļa
2 gab.
2 gab. sīpoli
sīpoli
3 gab.
3 gab. ķiploki, daiviņas
ķiploki, daiviņas
1 gab.
1 gab. burkāni
burkāni
 
eļļa, cepšanai
eļļa, cepšanai
2 gab.
2 gab. lauru lapas
lauru lapas
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas pipari, malti
pipari, malti
3 ĒK
3 ĒK tomātu pasta
tomātu pasta
1 sauja
1 sauja pētersīļi, zaļumi
pētersīļi, zaļumi
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni bērniem
  • Gaļas ēdieni
  • Makaronu ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Krievu nacionālā virtuve
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Kaut gan tradicionāli makaronus "po flotski" - daudzu kopš bērnības iemīļotu ēdienu gatavo, izmantojot gaļas konservus, mūsdienās, diemžēl kvalitatīvi konservi ir retums, tādēļ mēdzu tos aizstāt ar malto gaļu. Un arī šādi ir ļoti garšīgi!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Vāra makaronus (var izmantot jebkādu pieliekamā plauktos atrodamo pastu), sekojot norādēm uz iepakojuma.

    Sīpolus un ķiplokus nomizo un smalki sakapā. Burkānu sarīvē. Pētersīļus sakapā.

    Pannā uzkarsē eļļu, liek cepties sīpolus, pēc 2-3 minūtēm pievieno malto gaļu un, ik pa laikam apmaisot cep 5-7 minūtes, tad pievieno burkānu, ķiplokus, lauru lapu, sāli, piparus un turpina cept vēl 5 minūtes. Pievieno tomātu pastu, iemaisa un cep vēl pāris minūtes. Ja šķiet, ka masa ir pārāk sausa, pievieno kausiņu makaronu vārāmā ūdens un ļauj uzmest burbuli.

    Nokāstus makaronus liek atpakaļ katliņā, pievieno pannas saturu, samaisa, liek bļodiņās un pasniedz, pārkaisot ar zaļumiem.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form