Ātrie hačapuri
Foto: Shutterstock

Gardi un mutē kūstoši siera pīrāgi - hačapuri, kurus piedāvājam pagatavot, izmantojot saldētu kārtaino mīklu.

Atkausē kārtaino mīklu. Sakarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Izklāj cepamo plāti ar cepamo papīru.

Sarīvē sieru. Sarīvē vai sagriež mazos gabaliņos sviestu. Sieru, sviestu un vienu olu liek bļodiņā un sajauc.

Veido vēlamās formas pīrāgus, izgriežot vai izpiežot tos no mīklas, pilda ar pildījumu.

Liek pīrāgus uz plāts, pārziež ar sakultu olu, vietām sadursta ar dakšiņu, pārkaisa ar sezama sēklām un liek krāsnī uz 20-25 minūtēm, līdz tie ir zeltaini.

Pīrāgi lieliski garšo gan silti, gan auksti.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form