Foto: Shutterstock
Šī recepte noderēs tad, kad negribas raudzēt mīklu, bet ļoti kārojas gaļas pīrādziņus. Tajos var pildīt jebko, līdzīgi kā rauga mīklas pīrādziņos. Šoreiz izmantosim ceptu malto gaļu.
60Minūtes
14Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

PILDĪJUMAM:1 sīpols eļļa (cepšanai)2 glāzesmaltā gaļa pēc garšassāls pēc garšasmelnie pipari MĪKLAI:1 glāzekefīrs4 glāzesmilti2 olas2 ĒKeļļa1 TKdzeramā soda2 TKcukurs1 TKsāls

Sagatavošana

1

Smalki sakapā sīpolu. Sakarsē pannu ar eļļu, apcep sīpolus, līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievieno drupinātu malto gaļu un cep gatavu. Kad gaļa gatava, pēc garšas pievieno sāli un melnos piparus.

2

Gatavo mīklu: bļodā ielej kefīru, pievieno sodu un izmaisa. Ļauj kefīram burbuļot un putot. Pēc mirkļa, kad putošana beigusies, pievieno sāli, cukuru, eļļu un olas, izmaisa.

3

Turpinot maisīt, mīklai pa daļām pievieno miltus. Tā kā milti mēdz būt dažādi, iespējams, nebūs jāpievieno visi milti vai, tieši otrādi, būs jāpievieno nedaudz vairāk. Mīklai jābūt mīkstai, gludai, nevajag lipt pie rokām.

4

Izrullē mīklu standziņā, ar nazi griež ripiņas, kurās pilda sagatavoto malto gaļu, veido pīrādziņus un karstā pannā ar eļļu cep no abām pusēm gatavus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!