Ātrie kefīra mīklas pīrādziņi
Foto: Shutterstock
3.7778 9
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
Pildījumam
2 glāzes
pēc garšas
pēc garšas
Mīklai
1 glāze
4 glāzes
2 ĒK
1 TK

Šī recepte noderēs tad, kad negribas raudzēt mīklu, bet ļoti kārojas gaļas pīrādziņus. Tajos var pildīt jebko, līdzīgi kā rauga mīklas pīrādziņos. Šoreiz izmantosim ceptu malto gaļu.

Smalki sakapā sīpolu. Sakarsē pannu ar eļļu, apcep sīpolus, līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievieno drupinātu malto gaļu un cep gatavu. Kad gaļa gatava, pēc garšas pievieno sāli un melnos piparus.

Gatavo mīklu: bļodā ielej kefīru, pievieno sodu un izmaisa. Ļauj kefīram burbuļot un putot. Pēc mirkļa, kad putošana beigusies, pievieno sāli, cukuru, eļļu un olas, izmaisa.

Turpinot maisīt, mīklai pa daļām pievieno miltus. Tā kā milti mēdz būt dažādi, iespējams, nebūs jāpievieno visi milti vai, tieši otrādi, būs jāpievieno nedaudz vairāk. Mīklai jābūt mīkstai, gludai, nevajag lipt pie rokām.

Izrullē mīklu standziņā, ar nazi griež ripiņas, kurās pilda sagatavoto malto gaļu, veido pīrādziņus un karstā pannā ar eļļu cep no abām pusēm gatavus.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form