Ātrie lavaša pīrādziņi kaloriju skaitītājiem
Foto: "Edunsporto" publicitātes foto
3.8000 5
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2
2 lavaši (120 g)
lavaši (120 g)
180 g
180 g vājpiena biezpiens
vājpiena biezpiens
1
1 ola (+ 1 dzeltenums)
ola (+ 1 dzeltenums)
250 g
250 g rikotas siers (11%)
rikotas siers (11%)
30 g
30 g lociņi
lociņi
 
sāls
sāls
 
garšvielas
garšvielas
 
sezama sēklas
sezama sēklas
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Brokastis
  • Launags
  • Burgeri, sendviči, vrapi un kebabi
  • Siera un biezpiena uzkodas
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pasaules Virtuve
  • "Ja nav daudz laika un vēlmes gatavot, bet gribas izcept gardus pīrādziņus, izmanto lavašu!" veselīga uztura un dzīvesveida bloga "Ēdunsporto" autore, fitnesa trenere Ineta Rijniece piedāvā ātro recepti krāsnī ceptiem lavaša pīrādziņiem ar sulīgu biezpiena un lociņu pildījumu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Abus kvadrātveida formas lavašus sagriež katru četros taisnstūveida gabalos.

    Biezpienu sablendē ar rikotu, olu, garšvielām. Pievieno sagrieztus lociņus. Masu ar karoti liek uz katra lavaša stūra un saloka trījstūra formā, sekojot šai pamācībai.

    Pārsmērē katru trijstūri ar sakultu olas dzeltenumu un pārkaisa ar sezama sēkliņām. Liek cepeškrāsnī uz 15 minūtēm 180 grādos.

    Ēdiena uzturvērtība (100 g)

    Olbaltumvielas – 10.2 g
    Oglhidrāti – 23.6 g
    Tauki – 4.6 g
    Kilokalorijas – 176

    Visas porcijas (8 gab.) uzturvērtība ir 1235 kilokalorijas (vienā pīrādziņā ir 154 kcal).

    Izmantojot šo kalkulatoru, vari aprēķināt savu aptuveno bāzes vielmaiņu, kā arī dienas kaloriju patēriņu.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form