
Loading...
Sastāvdaļas
175 g
175 g makaroni
makaroni90 g
90 g saldēti zaļie zirnīši
saldēti zaļie zirnīši70 g
70 g sagriezts bekons vai pančeta
sagriezts bekons vai pančeta200 ml
200 ml saldais krējums
saldais krējums0.5 TK
0.5 TK sinepes
sinepes90 g
90 g Čederas siers
Čederas siers pēc garšas
pēc garšas sāls un melnie pipari
sāls un melnie pipariĀtrie makaroni ir vienkāršs un sātīgs vakariņu ēdiens, kuram īpašu aromātu dod bekons, bet krēmīgumu - saldais krējums.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Gatavošana:
- Vārošam sālsūdenim pievieno pastu un vāra, kamēr gatava (apmēram 10 minūtes). Pēdējās divās vārīšanas minūtēs pievieno zaļos zirnīšus.
- Kamēr vārās makaroni, uz pannas bez eļļas cep bekonu vai pančetu apmēram 5 minūtes, kamēr tā kļūst kraukšķīga.
- No makaroniem un zirnīšiem nolej ūdeni un liek tos atpakaļ katlā. Pielej saldo krējumu, pievieno sinepes, bekonu vai pančetu, rīvēto sieru, sāli un piparus pēc garšas. Uz lēnas liesmas silda pāris minūtes. Pēc izvēles pasniedz ar čatniju vai zaļajiem salātiem.
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.