Pastas ēdiens ar zaļajiem zirnīšiem un bekonu
Foto: Vida Press
4.8000 5
2 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
175 g
175 g makaroni
makaroni
90 g
90 g saldēti zaļie zirnīši
saldēti zaļie zirnīši
70 g
70 g sagriezts bekons vai pančeta
sagriezts bekons vai pančeta
200 ml
200 ml saldais krējums
saldais krējums
0.5 TK
0.5 TK sinepes
sinepes
90 g
90 g Čederas siers
Čederas siers
pēc garšas
pēc garšas sāls un melnie pipari
sāls un melnie pipari
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Itāļu nacionālā virtuve
  • Makaronu ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Ātrie makaroni ir vienkāršs un sātīgs vakariņu ēdiens, kuram īpašu aromātu dod bekons, bet krēmīgumu - saldais krējums.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gatavošana:

    1. Vārošam sālsūdenim pievieno pastu un vāra, kamēr gatava (apmēram 10 minūtes). Pēdējās divās vārīšanas minūtēs pievieno zaļos zirnīšus. 
    2. Kamēr vārās makaroni, uz pannas bez eļļas cep bekonu vai pančetu apmēram 5 minūtes, kamēr tā kļūst kraukšķīga. 
    3. No makaroniem un zirnīšiem nolej ūdeni un liek tos atpakaļ katlā. Pielej saldo krējumu, pievieno sinepes, bekonu vai pančetu, rīvēto sieru, sāli un piparus pēc garšas. Uz lēnas liesmas silda pāris minūtes. Pēc izvēles pasniedz ar čatniju vai zaļajiem salātiem. 

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form