Ātrie makaroni lauku gaumē
Foto: Alise Mozga
2.0000 3
3 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
400 g
400 g makaroni
makaroni
200 ml
200 ml saldais krējums
saldais krējums
100 g
100 g kečups
kečups
1/2
1/2 bundža konservēta liellopa gaļa
bundža konservēta liellopa gaļa
200 g
200 g maltā gaļa
maltā gaļa
100 g
100 g Krievijas siers
Krievijas siers
1
1 sīpols
sīpols
1 ĒK
1 ĒK dilles
dilles
1 ĒK
1 ĒK lociņi
lociņi
1 TK
1 TK karijs
karijs
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas pipari
pipari
pēc garšas
pēc garšas garšvielu maisījums gaļai
garšvielu maisījums gaļai
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Gaļas ēdieni
  • Makaronu ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Pavisam vienkārša un garda makaronu recepte, kas pagatavoti ar liellopa gaļu. Vakariņas būs gatavas pusstundas laikā.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Izvāra makaronus, kā norādīts uz paciņas.

    Malto gaļu kopā ar konservētu liellopa gaļu un sīpolu apcep uz pannas, pievieno sāli un piparus. Kad gaļa gatava, pievie pannas saturam makaronus un apmaisa, lai tie nedaudz apceptos.

    Tikmēr sarīvē sieru. Kad makaroni ir nedaudz apcepušies, pievieno saldo krējumu un kečupu, apmaisa, pievieno garšvielu maisījumu un kariju.

    Kārtīgi samaisa un tad pievieno dilles un lokus, kā arī sieru. Visu kārtīgi samaisa. Gatavs!

    Iesūtīja: Alise Mozga

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form