Ātrie makaroni lauku gaumē
Foto: Alise Mozga
2.0000 2
3 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Pavisam vienkārša un garda makaronu recepte, kas pagatavoti ar liellopa gaļu. Vakariņas būs gatavas pusstundas laikā.

Izvāra makaronus, kā norādīts uz paciņas.

Malto gaļu kopā ar konservētu liellopa gaļu un sīpolu apcep uz pannas, pievieno sāli un piparus. Kad gaļa gatava, pievie pannas saturam makaronus un apmaisa, lai tie nedaudz apceptos.

Tikmēr sarīvē sieru. Kad makaroni ir nedaudz apcepušies, pievieno saldo krējumu un kečupu, apmaisa, pievieno garšvielu maisījumu un kariju.

Kārtīgi samaisa un tad pievieno dilles un lokus, kā arī sieru. Visu kārtīgi samaisa. Gatavs!

Iesūtīja: Alise Mozga

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form