30Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
400 gmakaroni200 mlsaldais krējums100 gkečups bundža konservēta liellopa gaļa200 gmaltā gaļa100 gKrievijas siers1 sīpols1 ĒKdilles1 ĒKlociņi1 TKkarijs pēc garšassāls pēc garšaspipari pēc garšasgaršvielu maisījums gaļai
Sagatavošana
1
Izvāra makaronus, kā norādīts uz paciņas.
2
Malto gaļu kopā ar konservētu liellopa gaļu un sīpolu apcep uz pannas, pievieno sāli un piparus. Kad gaļa gatava, pievie pannas saturam makaronus un apmaisa, lai tie nedaudz apceptos.
3
Tikmēr sarīvē sieru. Kad makaroni ir nedaudz apcepušies, pievieno saldo krējumu un kečupu, apmaisa, pievieno garšvielu maisījumu un kariju.
4
Kārtīgi samaisa un tad pievieno dilles un lokus, kā arī sieru. Visu kārtīgi samaisa. Gatavs!
Iesūtīja: Alise Mozga
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit