Mazsālītu gurķu ātrā recepte
Foto: Shutterstock
3.7250 80
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
1 l
1 l ūdens
ūdens
1 ĒK
1 ĒK cukurs
cukurs
2 ĒK
2 ĒK sāls (vārāmā)
sāls (vārāmā)
 
ķiploki
ķiploki
 
zaļumi
zaļumi
sauja
sauja ķiršu lapas
ķiršu lapas
sauja
sauja upeņu lapas
upeņu lapas
sauja
sauja mārrutku lapas
mārrutku lapas
 
dilles
dilles
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Dārzeņu un sēņu uzkodas
  • Sālīšana un mazsālīšana
  • Līgo svētku un Jāņu receptes
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pasaules Virtuve
  • Ātrie mazsālītie gurķi - četras stundas un ceļami galdā. Receptes pierakstā saglabāts autores izteiksmes stils un izteiksmes līdzekļi.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Auksts vai silts ūdens, man gurķi tāpat iznāk kraukšķīgi, ja vien gurķu zorte ir no kraukšķīgajām.

    Ūdenī iemaisa sāli un cukuru, maisa līdz izkūst. 3 l burkā ieliek pusi no zaļumiem, ķiplokiem un citām garšvielām, tad liek gurķus, kuriem nedaudz apgriezti abi gali. Uzliek atlikušās garšvielas un pārlej marinādi, ja marinādes par maz, tad iejauc vēl.

    Gurķi parasti pēc ~4 stundām gatavi.

    *gurķus ņemu nepārāk lielus.

    Iesūtīja: Lora

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form