50Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
200 gmargarīns100 gskābs krējums1 glāzepiens1 gab.paciņa raugs cukurs sāls milti PILDĪJUMAM: kūpināta krūtiņa sīpols
Sagatavošana
1
Raugu samīca ar 1 TK cukura, līdz tas pilnībā izkusis.
2
Pienu uzsilda, piemet 1/2 TK sāls un 2 TK cukura, pieliek krējumu un raugu. Margarīnu izkausē un pieliek klāt, pieber miltus tik daudz, lai veidotos pabieza mīkla.
3
Mīklu mīca ar rokām līdz mīkla atlec no trauka malām un no rokām.
4
Gaļu sīki sagriež, pievieno sīki sagrieztu sīpolu, sacep visu uz pannas, taukus notecina. Veido pīrādziņus un pilda ar gaļu.
5
Pīrādziņus kārto uz cepešplāts un cep, līdz gatavi.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit