Ātrie rīsu – siera plācenīši
Foto: DELFI
3.8333 6
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2 glāzes
2 glāzes rīsi, vārīti
rīsi, vārīti
150 g
150 g siers, rīvēts
siers, rīvēts
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas timiāns
timiāns
pēc garšas
pēc garšas timiāns
timiāns
1 gab.
1 gab. olas
olas
2 ĒK
2 ĒK milti
milti
 
eļļa, cepšanai
eļļa, cepšanai
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni bērniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Rīsu ēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Ģeniāli vienkāršs un ātrs veids, kā izmantot no iepriekšējās dienas maltītes pāri palikušos rīsus. Zeltainie plācenīši garšos lieliski gan kā uzkoda – ar jogurta mērcīti, gan kā sātīga un kraukšķīga piedeva pie dārzeņu krēmzupas.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Rīsiem pievieno rīvētu sieru, miltus, olu, sāli, timiānu un caur ķiplokspiedi izspiestu ķiploku. Mīca, līdz iegūta valkana, veidojama masa. Veido plācenīšus.

    Pannā uzkarsē eļļu, cep plācenīšus pāris minūtes no katras puses, līdz tie ir zeltaini.

    Tad plācenīšus liek uz papīra dvieļa, lai notecinātu lieko eļļu.

    Pasniedz kā kraukšķīgu uzkodu ar jogurta-ķiploku mērci (recepti meklē šeit), vai kā sātīgu piedevu pie dārzeņu biezzupas.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form