Foto: Shutterstock
Gardi cepumiņi ar rozīņu actiņāma.
30Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
200 gcukurs100 gmilti3 gab.olas rīvēta citrona miziņa rozīnes

Sagatavošana

1

Rozīnes nomazgā un nosusina. Visas sastāvdaļas samaisa un ar TK liek uz plāts (uz cepampapīra) mazus (~2/3 tējk.) plācenīšus, ar pirkstu izveido apaļus (tad mīkla, gaidot cepšanu, pārāk neizplūst).

2

Katra plācenīša vidū ieliek 2 rozīņu “actiņas” un 1 “mutīti”.

3

Cep 8-10 min. 200°c.

4

Izceptus, karstus cepumus ar lāpstiņu atdala no papīra, tad ņem no plāts pa vienam (turot plāti krāsnī ar pavērtām durtiņām) un satin (apakšu uz iekšu), tad piespiež ar nazi (vai nostiprina 2 mazās glāzītēs), lai iegūtu formu.

5

Pēc tam saliek traukā atdzišanai.

No šī produktu daudzuma iznāk ~60 gab.

Iesūtīja: māriņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!