30Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
200 gcukurs100 gmilti3 gab.olas rīvēta citrona miziņa rozīnes
Sagatavošana
1
Rozīnes nomazgā un nosusina. Visas sastāvdaļas samaisa un ar TK liek uz plāts (uz cepampapīra) mazus (~2/3 tējk.) plācenīšus, ar pirkstu izveido apaļus (tad mīkla, gaidot cepšanu, pārāk neizplūst).
2
Katra plācenīša vidū ieliek 2 rozīņu “actiņas” un 1 “mutīti”.
3
Cep 8-10 min. 200°c.
4
Izceptus, karstus cepumus ar lāpstiņu atdala no papīra, tad ņem no plāts pa vienam (turot plāti krāsnī ar pavērtām durtiņām) un satin (apakšu uz iekšu), tad piespiež ar nazi (vai nostiprina 2 mazās glāzītēs), lai iegūtu formu.
5
Pēc tam saliek traukā atdzišanai.
No šī produktu daudzuma iznāk ~60 gab.
Iesūtīja: māriņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit