"Ātri pagatavojami un gardi salāti svētku galdam. Sāli pievienot nav nepieciešams, jo sastāvdaļas ir gana sāļas," recepti iesaka "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

20Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 sīpols350 gmarinēti šampinjoni8 nelieli marinēti gurķi300 gsiers, sarīvēts200 gkūpināts šķiņķis vai vista zaļumi, sakapāti pēc garšasmajonēze

Sagatavošana

1

Sīpolu nomizo, sasmalcina, pannā apcep zeltainu un atdzesē.

2

Visas pārējās sastāvdaļas sasmalcina. Sieru sarīvē.

3

Liek visu lielā bļodā, pievieno sakapātus zaļumus, garšvielas, majonēzi un samaisa.

4

Ja vēlas, salātiem var pievienot arī vārītas olas.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!