Virtuļi nav tikai ar ievārījuma pildījumu! Tos var pagatavot arī no siera. Ātru, gardu un vienkāršu siera virtuļu recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta "ms.svece" autore un veselīga dzīvesveida entuziaste Nora Svece.

30Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

180 gvājpiena biezpiens1 gab.ola3 ĒKauzu milti (var aizstāt ar smalko musli, bet tad 2 ĒK) TKcepamais pulveris pēc garšassāls pēc garšaspipari100 gsiers pēc garšassezama sēklas

Sagatavošana

1

Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem.

2

Sajauc visas sastāvdaļas viendabīgā masā.

3

No mīklas veido virtuļus, tos kārto uz plāts, kas izklāta ar cepamo papīru.

4

Virtuļus pārber ar sēkliņām, liek krāsnī un cep aptuveni 20-25 minūtes, līdz tie ir zeltaini.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!