Ātrie tunča salāti ar papriku, olīvām un olām
Foto: Shutterstock
5.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Krāsaini un gardi tunča salāti, ko var celt galdā gan ikdienā, gan svētku reizē.

Salātu traukā sajauc pusi no sagrieztajiem lapu salātiem, sasmalcinātu tunci, sagrieztu papriku, tomātus un olīvas.

Visu pārklāj ar atlikušajiem lapu salātiem, pārlej ar majonēzi un citrona sulu, rotā ar vārīto olu daiviņām un veselām olīvām.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form