Ātrie turku zirņu salāti ar burkāniem
Foto: Shutterstock
3.6667 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Garšām bagātie turku zirņu-burkānu salāti, kas pagatavojami 15 minūtēs, sniegs sāta sajūtu ar patīkamu viegluma pēcgaršu.

Zirņiem nolej šķidrumu (to var izmantot gardu bezē cepumu pagatavošanai, sekojot šīs receptes norādījumiem), ber tos bļodā. Burkānus nomizo, sarīvē. Ķiplokus nomizo, sasmalcina. Zaļumus sīki sakapā.

Pannā izkausē sviestu, liek cepties sasmalcinātus ķiplokus, pēc minūtes pievieno burkānus un turpina cept pāris minūtes.

Burkānus liek pie zirņiem. Pievieno tahini pastu, jogurtu, sāli, piparus, citronu sulu, sasmalcinātos zaļumus un visu samaisa.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form