Ātrie turku zirņu salāti ar burkāniem
Foto: Shutterstock
3.7500 4
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
400 g
400 g konservēti turku zirņi
konservēti turku zirņi
1
1 burkāns
burkāns
1 ĒK
1 ĒK sviests
sviests
2
2 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
2 ĒK
2 ĒK citronu sula
citronu sula
0.5 TK
0.5 TK cukurs
cukurs
1 TK
1 TK tahini pasta
tahini pasta
2 ĒK
2 ĒK grieķu jogurts
grieķu jogurts
pēc garšas
pēc garšas pētersīļi
pētersīļi
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Dažādi salāti
  • Karstie salāti
  • Ikdienas maltītei
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Garšām bagātie turku zirņu-burkānu salāti, kas pagatavojami 15 minūtēs, sniegs sāta sajūtu ar patīkamu viegluma pēcgaršu.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Zirņiem nolej šķidrumu (to var izmantot gardu bezē cepumu pagatavošanai, sekojot šīs receptes norādījumiem), ber tos bļodā. Burkānus nomizo, sarīvē. Ķiplokus nomizo, sasmalcina. Zaļumus sīki sakapā.

    Pannā izkausē sviestu, liek cepties sasmalcinātus ķiplokus, pēc minūtes pievieno burkānus un turpina cept pāris minūtes.

    Burkānus liek pie zirņiem. Pievieno tahini pastu, jogurtu, sāli, piparus, citronu sulu, sasmalcinātos zaļumus un visu samaisa.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form