Ātrie vistas iesmiņi majonēzes marinādē
Foto: DELFI
2.6923 13
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg vistas fileja
vistas fileja
150 ml
150 ml majonēze
majonēze
sauja
sauja dilles
dilles
2 ĒK
2 ĒK citronpipari
citronpipari
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Gaļas ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Meklē idejas Jāņu šašlikam? Izmēģini šo restorāna "Bibliotēka Nr.1" šefpavāra Māra Jansona recepti! Ļoti ātra un efektīga marināde. Vistas gaļa vienmēr sanāks mīksta un sulīga. Turklāt marinēšanai pietiks ar 20 minūtēm. Majonēze marinēšanās laikā iesūcas gaļā un padara to īpaši sulīgu, bet cepoties gaļa iegūst skaistu, zeltainu toni.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sajauc marinādi: lielā bļodā liek majonēzi, iejauc citronpiparus un kapātas dilles. Sagriež gaļu piemērotos kumosos, liek marinādē un izmaisa. Vēsā vietā ļauj marinēties apmēram 20 minūtes.

    Uz iesmiņiem sasprauž marinēto gaļu un liek uz karsta grila. Grozot cep no visām pusēm, līdz fileja zeltaini brūna. Kā piedevu pasniedz vītinātus tomātus, recepti vari izlasīt šeit.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form