Ātrie vistas iesmiņi majonēzes marinādē
Foto: DELFI
2.8571 7
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Meklē idejas Jāņu šašlikam? Izmēģini šo restorāna "Bibliotēka Nr.1" šefpavāra Māra Jansona recepti! Ļoti ātra un efektīga marināde. Vistas gaļa vienmēr sanāks mīksta un sulīga. Turklāt marinēšanai pietiks ar 20 minūtēm. Majonēze marinēšanās laikā iesūcas gaļā un padara to īpaši sulīgu, bet cepoties gaļa iegūst skaistu, zeltainu toni.

Sajauc marinādi: lielā bļodā liek majonēzi, iejauc citronpiparus un kapātas dilles. Sagriež gaļu piemērotos kumosos, liek marinādē un izmaisa. Vēsā vietā ļauj marinēties apmēram 20 minūtes.

Uz iesmiņiem sasprauž marinēto gaļu un liek uz karsta grila. Grozot cep no visām pusēm, līdz fileja zeltaini brūna. Kā piedevu pasniedz vītinātus tomātus, recepti vari izlasīt šeit.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form