Tortiljas ar aso vistas gaļu
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
1.0000 2
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Pavisam ātrie un veselīgie tako, ko pagatavot no vakardienas vistas. Ja ir vēlēšanās, var izmantot jau gatavu gvakamoli, bet svaiga garšos daudz labāk.

Avokado mīkstumu izņem un samīca. Pielej svaigi spiestu laima sulu un visu samaisa līdz krēmīgai konsistencei.

Uz pannas paralēli uzsilda tortiljas plāksnes.

Katru tortiljas plāksni liek uz šķīvja un apsmērē ar maigo avokado gvakamoli.

Saplucina iepriekš apceptu un atdzesētu vistas fileju (to var pagatavot, apviļājot vistu aso garšvielu maisījumā).

Redīsus sagriež ļoti plānās šķēlītēs, sīpollokus sagriež smalkāk.

Vistas gabaliņus, redīsu šķēlītes un sīpollokus izkārto virs tortiljas loksnēm, pievienojot arī saplucinātas koriandra lapiņas.

Tortiljas sloksni pārloka, iegūstot mīkstu tako ligzdiņu.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form