Atspirdzinošais rabarberu un gurķu ūdens
Foto: DELFI

Ūdens, kas papildināts ar skābeniem rabarberu kātiem, svaigām gurķu šķēlēm un piparmētru lapiņām, garšos divtik labi.

Limonādes krūzē liek saplucinātas piparmētru lapiņas, piegriež svaiga gurķa šķēles. Nomizo rabarberu un ar mazu nazīti sadali to vairākās strēmelēs. Pievieno rabarberus, nedaudz ar karoti sastampā visas sastāvdaļas, lai izdalās sula, un aplej ar aukstu ūdeni.

Ja vēlas, var pievienot arī citrona šķēles, ledu, sīrupu (piemēram, rabarberu vai cidoniju), bet vēl krāšņāk limonāde izskatīsies, ja iemetīsi dažas saldētas ogas.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form