Atsvaidzinošie sicīliešu salāti
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 fenhelis
fenhelis
2
2 apelsīni
apelsīni
1
1 neliels baltais sīpols
neliels baltais sīpols
 
olīveļļa
olīveļļa
 
melnās olīvas
melnās olīvas
pēc garšas
pēc garšas piparmētras, pētersīļi vai kinza
piparmētras, pētersīļi vai kinza
 
malti melnie pipari
malti melnie pipari
 
sāls
sāls
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni vegāniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Dārzeņu salāti
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Itāļu nacionālā virtuve
  • Ievies jaunas vēsmas savā ēdienkartē, pagatavojot sicīliešu iecienītos fenheļa un apelsīnu salātus ar olīvām. Sulīgi, dzīvespriecīgi koši un garšām bagāti - tie atgādinās, ka vasara vairs nav aiz kalniem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Apelsīnus nomizo, atdala "filejas". Kā to paveikt, uzzini, noskatoties šo video pamācību. Fenheli un sīpolu sagriež plānās šķēlītēs, izmantojot dārzeņu mandolīnu vai virtuves kombainu. Ja vēlas, var sasmalcināt arī pāris sulīgus seleriju kātus, jo arī tie lieliski iederēsies šajos vienkāršajos salātos.

    Bļodā liek fenheli, sīpolus, apelsīnu "filejas", pievieno kapātus zaļumus, sāli, piparus, olīveļļu un visu apmaisa ar divām karotēm vai ar rokām. Garšai un aromātam var pievienot nedaudz rīvētas apelsīna miziņas.

    Liek bļodā, pievieno olīvas un pasniedz kā atsvaidzinošu piedevu zivs, teļa gaļas vai pastas ēdieniem.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form