Svaigie kvinojas salāti
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
4.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Atsvaidzinoši un sātīgi, ļoti veselīgi un īpaši apetelīgi - tādi ir šie kvinojas salāti ar tomātiem un granātābolu sēkliņām.

Kvinoju pārlej ar vārošu ūdeni un karsē 8-9 minūtes, līdz tā ir uzbriedusi un mīksta. Nokāš šķidrumu un noskalo ar aukstu ūdeni.

Gatavo salātu mērci - visas sastāvdaļas sajauc kopā un samaisa.

Bļodā ber kvinojas graudus, uz pusēm sagrieztos tomātus, smalcinātos sīpolus, sagrieztus gurķus, kapātas piparmētras un grantātābolu sēklas.

Visu samaisa un pārlej ar salātu mērci. Vēlreiz visu samaisa un pasniedz galdā.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form