Augļu apgrieztā kūka visiem gadalaikiem
Foto: Shutterstock
5.0000 1
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
3 gab.
1 glāze
1 glāze

Augļu apgrieztā kūka - ātri un garšīgi. Kūkas nosaukums mainās līdz ar gadalaikiem.

Ņem pannu, liek rabarberus (ābolus, bumbierus, konservētu augļu gabaliņus, ievārījumu vai jebko citu).

Olas ar cukuru puto, kamēr mainās krāsa, miltus lēnām iemaisa. Lej virsu rabarberiem, šauj krāsnī iekšā.

Kad gatavs, apmet otrādi uz šķīvja, pārkaisa ar cukuru, kanēli, var dekorēt ar viss kaut ko, un ja vajag glaunāku variantu- var smērēt virsū putukrējumu.

Iesūtīja: DZINTARzakis

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form