40Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
3 gab.olas1 glāzemilti1 glāzecukurs augļi
Sagatavošana
1
Ņem pannu, liek rabarberus (ābolus, bumbierus, konservētu augļu gabaliņus, ievārījumu vai jebko citu).
2
Olas ar cukuru puto, kamēr mainās krāsa, miltus lēnām iemaisa. Lej virsu rabarberiem, šauj krāsnī iekšā.
3
Kad gatavs, apmet otrādi uz šķīvja, pārkaisa ar cukuru, kanēli, var dekorēt ar viss kaut ko, un ja vajag glaunāku variantu- var smērēt virsū putukrējumu.
Iesūtīja: DZINTARzakis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit