Foto: Shutterstock
Augļu apgrieztā kūka - ātri un garšīgi. Kūkas nosaukums mainās līdz ar gadalaikiem.
40Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
3 gab.olas1 glāzemilti1 glāzecukurs augļi

Sagatavošana

1

Ņem pannu, liek rabarberus (ābolus, bumbierus, konservētu augļu gabaliņus, ievārījumu vai jebko citu).

2

Olas ar cukuru puto, kamēr mainās krāsa, miltus lēnām iemaisa. Lej virsu rabarberiem, šauj krāsnī iekšā.

3

Kad gatavs, apmet otrādi uz šķīvja, pārkaisa ar cukuru, kanēli, var dekorēt ar viss kaut ko, un ja vajag glaunāku variantu- var smērēt virsū putukrējumu.

Iesūtīja: DZINTARzakis

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!