Foto: Shutterstock
Augļu salāti - arī bērni gatavi mieloties.
15Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
40 gmelone40 gāboli40 gbumbieri40 gplūmes vai aprikozes5 gcukurs30 gskābs krējums

Sagatavošana

1

Augļus nomizo, izņem serdi, sagriež šķēlītēs vai iegarenos gabaliņos, ieliek salātu traukā un apkaisa ar pūdercukuru vai pārlej ar ievārījumu.

2

Mērci augļu salātiem var gatavot no gatavām aprikozēm vai svaigām zemenēm. Aprikozes vai zemenes izberž caur sietu vai samaļ blenderī un samaisa ar cukuru.

3

Sagatavoto biezeni samaisa ar krējumu un pārlej sagrieztajiem augļiem.

Atkarībā no sezonas var izmantot dažādus augļus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!