Nekas tā neatveldzē karstā dienā kā aukstā zupa! Šoreiz klasiskā marinēto biešu aukstā zupa papildināta ar mazsālītiem gurķīšiem un svaigi spiestu ķiploku pikantākai garšai. Recepti iesaka Aina Pitrāne no "Aina Gatavo".

120Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 lkefīrs1 burciņa marinētas bietes4 gab.mazsālīti gurķi2 gab.svaigi gurķi gab.redīsi100 mlmazsālītu gurķu marināde1 gab.ķiploka daiviņa20 gzaļumi (lociņi, dilles) pēc garšassāls pēc garšascukurs pēc garšaspipari vārītas olas pasniegšanai vārīti kartupeļi pasniegšanai

Sagatavošana

1

Lielā bļodā lej kefīru, pievieno marinētas bietes ar visu sulu.

2

3

Gurķus, redīsus sagriež mazos salmiņos un pievieno klāt.

4

Zaļumus smalki sagriež, ķiploku izspiež vai sarīvē un pievieno zupai.

5

6

Beigās pievieno mazsālītu gurķu marinādi, sāli, cukuru un piparus pēc garšas. Visu labi samaisa un atstāj ledusskapī savilkties uz pāris stundām.

7

Pasniedz ar vārītu olu un kartupeļiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!