Aukstā biešu zupa ar mazsālītiem gurķiem un ķiplokiem
Foto: Aina Pitrāne, "Aina Gatavo"
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
1 l
1 l kefīrs
kefīrs
1
1 burciņa marinētas bietes
burciņa marinētas bietes
4 gab.
4 gab. mazsālīti gurķi
mazsālīti gurķi
2 gab.
2 gab. svaigi gurķi
svaigi gurķi
2–3 gab.
2–3 gab. redīsi
redīsi
100 ml
100 ml mazsālītu gurķu marināde
mazsālītu gurķu marināde
1 gab.
1 gab. ķiploka daiviņa
ķiploka daiviņa
20 g
20 g zaļumi (lociņi, dilles)
zaļumi (lociņi, dilles)
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas cukurs
cukurs
pēc garšas
pēc garšas pipari
pipari
 
vārītas olas pasniegšanai
vārītas olas pasniegšanai
 
vārīti kartupeļi pasniegšanai
vārīti kartupeļi pasniegšanai
  • Aukstās zupas
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pasaules Virtuve
  • Nekas tā neatveldzē karstā dienā kā aukstā zupa! Šoreiz klasiskā marinēto biešu aukstā zupa papildināta ar mazsālītiem gurķīšiem un svaigi spiestu ķiploku pikantākai garšai. Recepti iesaka Aina Pitrāne no "Aina Gatavo".

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Lielā bļodā lej kefīru, pievieno marinētas bietes ar visu sulu.

    Gurķus, redīsus sagriež mazos salmiņos un pievieno klāt.

    Zaļumus smalki sagriež, ķiploku izspiež vai sarīvē un pievieno zupai.

    Beigās pievieno mazsālītu gurķu marinādi, sāli, cukuru un piparus pēc garšas. Visu labi samaisa un atstāj ledusskapī savilkties uz pāris stundām.

    Pasniedz ar vārītu olu un kartupeļiem.

    Uzliec kroni vasarai! Reģistrējies "Delfi Abonementa" loterijai un laimē ielūgumus uz ziedu festivālu Pakrojas muižā, izklaides parku "Avārijas brigāde", kā arī citas karaliskas balvas! Reģistrējies šeit.
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.