Aukstā dārzeņu zupa ar ķiplociņu
Foto: DELFI
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2 gab.
2 gab. gurķi
gurķi
5 gab.
5 gab. tomāti
tomāti
1 gab.
1 gab. paprika
paprika
2 gab.
2 gab. ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
2 gab.
2 gab. seleriju kāti
seleriju kāti
pēc garšas
pēc garšas Tabasco piparu mērce
Tabasco piparu mērce
pēc garšas
pēc garšas Vusteras mērce
Vusteras mērce
1 gab.
1 gab. apelsīni
apelsīni
pēc garšas
pēc garšas dilles, baziliks
dilles, baziliks
pēc garšas
pēc garšas sāls, pipari, cukurs
sāls, pipari, cukurs
4 ĒK
4 ĒK olīveļļa
olīveļļa
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni vegāniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Aukstās zupas
  • Dārzeņu zupas
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pasaules Virtuve
  • Vienkāršāku zupu tu vēl nebūsi gatavojis, jo visas sastāvdaļas jāsamet blenderī un jāļauj tam darboties. Krēmīgā zupa ļaus notiesāt tomātu un gurķu ražu, neraizējoties par veselīgā dzīvesveida principu pārkāpšanu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gurķus nomizo un sagriež gabaliņos. Seleriju kātus noskalo un sasmalcina, liek blenderī. Tomātus noblanšē, novelk miziņu, sagriež un pievieno gurķiem.

    Sasmalcina dilles, baziliku un ķiploka daiviņas. Pēc garšas blenderī liek sāli, piparus, cukuru, Tabasko un Vusteras mērci.

    Pievieno pusi apelsīna sulas, to var aizstāt ar citrona vai mandarīna sulu. Visu kārtīgi sablendē. Ja zupu vēlas šķidrāku, var pievienot glāzi dārzeņu buljona.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form