Aukstā dārzeņu zupa ar ķiplociņu
Foto: DELFI
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Vienkāršāku zupu tu vēl nebūsi gatavojis, jo visas sastāvdaļas jāsamet blenderī un jāļauj tam darboties. Krēmīgā zupa ļaus notiesāt tomātu un gurķu ražu, neraizējoties par veselīgā dzīvesveida principu pārkāpšanu.

Gurķus nomizo un sagriež gabaliņos. Seleriju kātus noskalo un sasmalcina, liek blenderī. Tomātus noblanšē, novelk miziņu, sagriež un pievieno gurķiem.

Sasmalcina dilles, baziliku un ķiploka daiviņas. Pēc garšas blenderī liek sāli, piparus, cukuru, Tabasko un Vusteras mērci.

Pievieno pusi apelsīna sulas, to var aizstāt ar citrona vai mandarīna sulu. Visu kārtīgi sablendē. Ja zupu vēlas šķidrāku, var pievienot glāzi dārzeņu buljona.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form