
Vienkāršāku zupu tu vēl nebūsi gatavojis, jo visas sastāvdaļas jāsamet blenderī un jāļauj tam darboties. Krēmīgā zupa ļaus notiesāt tomātu un gurķu ražu, neraizējoties par veselīgā dzīvesveida principu pārkāpšanu.
Gurķus nomizo un sagriež gabaliņos. Seleriju kātus noskalo un sasmalcina, liek blenderī. Tomātus noblanšē, novelk miziņu, sagriež un pievieno gurķiem.
Sasmalcina dilles, baziliku un ķiploka daiviņas. Pēc garšas blenderī liek sāli, piparus, cukuru, Tabasko un Vusteras mērci.
Pievieno pusi apelsīna sulas, to var aizstāt ar citrona vai mandarīna sulu. Visu kārtīgi sablendē. Ja zupu vēlas šķidrāku, var pievienot glāzi dārzeņu buljona.
Lai labi garšo!