20Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 5
5 gab.gurķi5 gab.redīsi dilles loki sāls apgraudzētas saulespuķu sēklas1 lkefīrs100 gžāvēts sķiņķis
Sagatavošana
1
Gurķus nomizo un sagriež gabaliņos. Labāk nevis šķēlītēs, bet nevienādos, palielos gabaliņos.
2
Redīsiem nogriež astītes, pārgriež uz pusēm un sagriež plānās šķēlītēs. Pievieno gurķiem.
3
Dilles un lokus smalki sagriež.
4
Pielej aukstu kefīru.
5
Pēc garšas piemet sāli un samaisa.
Iesūtīja: Lora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit