Foto: Shutterstock
Karsāt vasaras dienai veldzējošā aukstā redīsu - gurķu zupa ar šķiņķi.
20Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 5
5 gab.gurķi5 gab.redīsi dilles loki sāls apgraudzētas saulespuķu sēklas1 lkefīrs100 gžāvēts sķiņķis

Sagatavošana

1

Gurķus nomizo un sagriež gabaliņos. Labāk nevis šķēlītēs, bet nevienādos, palielos gabaliņos.

2

Redīsiem nogriež astītes, pārgriež uz pusēm un sagriež plānās šķēlītēs. Pievieno gurķiem.

3

Dilles un lokus smalki sagriež.

4

Pielej aukstu kefīru.

5

Pēc garšas piemet sāli un samaisa.

Iesūtīja: Lora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!