Foto: Shutterstock
Pavasarī organisms ir izslāpis pēc svaigām, vieglām un jaunām garšām. Izmēģini ļoti atsvaidzinošu aukstās zupas versiju – ar gurķiem, āboliem, redīsiem un piparmētrām, kas papildināta ar ķiploka asumiņu.
15Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 12
3 gurķi2 āboli (skābi)10 redīsi1.5 lpaniņas saujapētersīļu zaļumi pēc garšaspiparmētras3 ķiploku daiviņas pēc garšassāls1 TKcukurs0.5 glāzeskābs krējums4 olas

Sagatavošana

1

Gurķus, ābolus (skābus) un redīsus sagriež salmiņos, pievieno sāli, cukuru, caur ķiplokspiedi izspiestus ķiplokus, kapātus pētersīļus un piparmētras, pārlej ar aukstām paniņām.

2

Pasniedzot pievieno novarītas, rīvētas olas, sasmalcinātu ledu un krējumu.

Iesūtīja: XP

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!