15Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
3 gurķi2 āboli (skābi)10 redīsi1.5 lpaniņas saujapētersīļu zaļumi pēc garšaspiparmētras3 ķiploku daiviņas pēc garšassāls1 TKcukurs0.5 glāzeskābs krējums4 olas
Sagatavošana
1
Gurķus, ābolus (skābus) un redīsus sagriež salmiņos, pievieno sāli, cukuru, caur ķiplokspiedi izspiestus ķiplokus, kapātus pētersīļus un piparmētras, pārlej ar aukstām paniņām.
2
Pasniedzot pievieno novarītas, rīvētas olas, sasmalcinātu ledu un krējumu.
Iesūtīja: XP
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit