15Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
500 mlūdens1 lkefīrs vai paniņas500 gmarinētas bietes2 gab.vārīti kartupeļi1 gab.vārīta biete5 gab.vārītas olas dilles loki sāls
Sagatavošana
1
Katlā ielej marinētas bietes ar visu šķidrumu, pielej klāt ūdeni un kefīru(paniņas), lai būtu tumīgāk.
2
Novārīto bieti sarīvē, olas sagriež kubiciņos un visu kopā liek klāt. Tad pieliek dilles, lokus, sāli.
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit