Foto: Shutterstock
Ātri pagatavojama aukstā zupa karstai vasaras dienai.
15Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
500 mlūdens1 lkefīrs vai paniņas500 gmarinētas bietes2 gab.vārīti kartupeļi1 gab.vārīta biete5 gab.vārītas olas dilles loki sāls

Sagatavošana

1

Katlā ielej marinētas bietes ar visu šķidrumu, pielej klāt ūdeni un kefīru(paniņas), lai būtu tumīgāk.

2

Novārīto bieti sarīvē, olas sagriež kubiciņos un visu kopā liek klāt. Tad pieliek dilles, lokus, sāli.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!