Aukstā zupa ar paniņām un kečupu
Foto: Shutterstock
3.3333 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
500 ml
500 ml rīvētas marinētas bietes
rīvētas marinētas bietes
3
3 vārītas olas
vārītas olas
sauja
sauja sīpolloki
sīpolloki
1
1 citrons
citrons
2
2 seleriju kāti
seleriju kāti
sauja
sauja dilles
dilles
3 ĒK
3 ĒK kečups
kečups
1 ĒK
1 ĒK mārrutki
mārrutki
1 ĒK
1 ĒK franču sinepes
franču sinepes
1 TK
1 TK sāls
sāls
1
1 garais gurķis
garais gurķis
1 l
1 l paniņas
paniņas
 
vārīts ūdens
vārīts ūdens
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Aukstās zupas
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Latviešu nacionālā virtuve
  • Ātri pagatavojama un liesa aukstā zupa uz paniņu bāzes. Tā izceļas ar bagātīgu garšu, ko zupai piešķir ar mārrutkiem, franču sinepēm un kečupu satrīti zaļumi.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Dilles, lociņus, olas un seleriju kātus ļoti smalki sakapā un liek katlā. Pievieno citronu sulu, sāli, mārrutkus, sinepes, kečupu un, ar koka karoti cītīgi beržot zaļumus pret katla malām, visu samaisa.

    Gurķus sagriež garenos salmiņos vai sarīvē uz rupjās rīves.

    Pievieno katliņa saturam bietes ar visu marinādi, gurķus, paniņas un samaisa. Pievieno atdzesētu vārītu ūdeni – tik daudz, cik biezu zupu vēlas.

    Liek ledusskapī vismaz uz stundu, tad pasniedz.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form