Foto: Shutterstock
Ātri pagatavojama un liesa aukstā zupa uz paniņu bāzes. Tā izceļas ar bagātīgu garšu, ko zupai piešķir ar mārrutkiem, franču sinepēm un kečupu satrīti zaļumi.
20Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

500 mlrīvētas marinētas bietes3 vārītas olas saujasīpolloki1 citrons2 seleriju kāti saujadilles3 ĒKkečups1 ĒKmārrutki1 ĒKfranču sinepes1 TKsāls1 garais gurķis1 lpaniņas vārīts ūdens

Sagatavošana

1

Dilles, lociņus, olas un seleriju kātus ļoti smalki sakapā un liek katlā. Pievieno citronu sulu, sāli, mārrutkus, sinepes, kečupu un, ar koka karoti cītīgi beržot zaļumus pret katla malām, visu samaisa.

2

Gurķus sagriež garenos salmiņos vai sarīvē uz rupjās rīves.

3

Pievieno katliņa saturam bietes ar visu marinādi, gurķus, paniņas un samaisa. Pievieno atdzesētu vārītu ūdeni – tik daudz, cik biezu zupu vēlas.

4

Liek ledusskapī vismaz uz stundu, tad pasniedz.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!