Aukstā zupa itāļu gaumē
Foto: Shutterstock
3.5000 2
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
2
2 nelieli kabači (vai cukini)
nelieli kabači (vai cukini)
500 ml
500 ml jogurts
jogurts
10
10 piparmētras lapas
piparmētras lapas
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas melnie pipari
melnie pipari
 
sīpolloki (pasniegšanai)
sīpolloki (pasniegšanai)
1 TK
1 TK olīveļļa
olīveļļa
  • Aukstās zupas
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Itāļu nacionālā virtuve
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Atsvaidzinoša aukstā zupa ar bagātīgi pievienotām piparmētrām, gatavota uz jogurta bāzes.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Kabačus nomazgā, nomizo un sagriež gabaliņos, liek katlā. Aplej ar ūdeni tā, lai būtu tik tikko apsegti, pēc garšas pievieno sāli un vāra kabačus mīkstus. Atdzesē, nokāš un šķidrumu saglabā.

    Kabačus liek blenderī, pievieno smalki sagrieztas piparmētras, jogurtu, sablenderē. Ja zupa nepieciešama plānāka, pievieno nedaudz noglabāto kabaču ūdeni. Pēc garšas pievieno sāli un svaigi maltus melnos piparus. Pasniedz, rotājot ar piparmētras lapiņu, lociņiem, aprasina ar olīveļļu.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form