'Aukstais' ērkšķogu un apelsīnu ievārījums
Foto: Shutterstock
Loading...
Sastāvdaļas

'Aukstais' ērkšķogu un apelsīnu ievārījums - pankūkām pildījumiem un vienkārši uz maizes.

Ērkšķogas notīrīt, nomazgāt, sietā notecināt. Apelsīnus nomizot un izņemt sēkliņas, ja ir.

Apelsīnus un sausas ērkšķogas izmalt gaļas mašīnā, pievienot cukuru, labi izmaisīt, atstāt uz 12 stundām ievilkties. Tad samaisīt un izlikt tīrās, sausās burkās. Burkas aizvākot.

Iesūtīja: Ieva

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form