Austersēņu risoto recepte
Foto: Shutterstock
4.0000 1
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
400 g
400 g austersēnes
austersēnes
500 g
500 g gaļas buljons
gaļas buljons
400 g
400 g risoto rīsi
risoto rīsi
 
lociņi
lociņi
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Receptes cukura diabēta slimniekiem
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Rīsu ēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Vēl viena ātrā risoto versija - latviešu gaumē.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Austersēnes nomazgā. Uzvāra 3 litrus ūdens un vāra austersēnes 5 minūtes. Nolej sēnes sietā un noskalo. Visu procesu atkārto divas reizes. Sēnes labi notecina un sasmalcina.

    Sakarsē katlā eļļu, ieber rīsus un brīdi karsē. Pielej gaļas buljonu un ļauj rīsiem vārīties bez vāka, līdz tie gatavi. Beigās pieliek austersēnes un sagrieztus lokus.

    Iesūtīja: Vineta

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form