Foto: Shutterstock
Vienkārši pagatavojama puravu un bambusa asnu zupa ar olu austrumu gaumē.
15Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 10
2 ĒKsezama eļļa2 ldārzeņu buljons4 gab.salātu lapas ingvers1 gab.puravs vai zaļie lociņi0.5 gab.bundža bambusa dzinumi1 TKkukurūzas milti1 gab.ola sezama sēklas

Sagatavošana

1

Buljonā liek smalki sagrieztu ingvera sakni (2-3 cm ingvera), pēc 5 minūtēm pievieno garās strēmelēs sagrieztas salātu lapas, lociņus- sagriezti ~3 cm kātiņos (vai puravus), pavāra 3 minūtes, pieliek bambusa asnus, pavāra 1 minūti.

2

Olu krūzītē mazliet sabaksta, ielej verdošā zupā, noskaita līdz 3 uz izmaisa, lai veidojas "olu ziedi." Pieliek kukurūzas cieti (ja nav, var izmantot kartupeļu cieti) Izslēdz uguni, pielej sezama eļļu. Pasniedz ar sezama sēkliņām.

Iesūtīja: Vina

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!