15Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 10
2 ĒKsezama eļļa2 ldārzeņu buljons4 gab.salātu lapas ingvers1 gab.puravs vai zaļie lociņi0.5 gab.bundža bambusa dzinumi1 TKkukurūzas milti1 gab.ola sezama sēklas
Sagatavošana
1
Buljonā liek smalki sagrieztu ingvera sakni (2-3 cm ingvera), pēc 5 minūtēm pievieno garās strēmelēs sagrieztas salātu lapas, lociņus- sagriezti ~3 cm kātiņos (vai puravus), pavāra 3 minūtes, pieliek bambusa asnus, pavāra 1 minūti.
2
Olu krūzītē mazliet sabaksta, ielej verdošā zupā, noskaita līdz 3 uz izmaisa, lai veidojas "olu ziedi." Pieliek kukurūzas cieti (ja nav, var izmantot kartupeļu cieti) Izslēdz uguni, pielej sezama eļļu. Pasniedz ar sezama sēkliņām.
Iesūtīja: Vina
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit