Auzu ierauga tostermaize ar avokado–tomātu salātiem un mocarellu
Foto: Publicitātes foto
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
4 šķēles
4 šķēles “Garšas baudījums” tostermaize ar auzu ieraugu
“Garšas baudījums” tostermaize ar auzu ieraugu
120 g
120 g bezpiedevu krēmsiers
bezpiedevu krēmsiers
12
12 mini mocarellas bumbiņas
mini mocarellas bumbiņas
100 g
100 g ķirštomāti
ķirštomāti
1
1 liels, gatavs avokado
liels, gatavs avokado
2 ĒK
2 ĒK bazilika pesto
bazilika pesto
pēc garšas
pēc garšas malti melnie pipari
malti melnie pipari
pēc garšas
pēc garšas medus
medus
pēc garšas
pēc garšas baziliks
baziliks
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Brokastis
  • Launags
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Kanapē un sviestmaizes
  • Pasaules Virtuve
  • Arī tostermaize var būt veselīga. Tāda noteikti ir šī – “Garšas baudījums” sērijas tostermaize, kuru gatavo ar auzu ieraugu. Pagaršo to kopā ar svaigiem avokado- tomātu salātiem, kas pasniegti uz bazilika krēma un papildināti ar mocarellas bumbiņām.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Krēmsieram pievieno ēdamkaroti pesto, piparus, drusciņu medus un visu kārtīgi samaisa viendabīgā masā.

    Avokado pārgriež uz pusēm un izņem kauliņu. Ar karoti no mizas izņem mīkstumu un sagriež kubiņos.

    Ķatru ķiirštomātiņu sagriež četrās daļās. Bazilika lapiņas saplūkā.

    Avokado, tomātus un baziliku liek bļodā, pievieno ēdamkartoti pesto un samaisa.

    Kārto maizītes. Uz katras uzziež dāsnu kārtu bazilika krēma, kas gādās, lai visas sastāvdaļas stingri turās uz maizes. Pa virsu liek avokado–tomātu salātus pamīšus ar mocarellas bumbiņām. Rotā ar svaigu baziliku.

    Lai labi garšo!

    Iepazīsties ar citiem “Garšas baudījums” produktiem www.hm.lv.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form