Foto: Shutterstock
Auzu pārslu cepumi ar džemu, kas dekorēti ar zeltainām mīklas drumastalām.
45Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1.5 glāzekokosriesktu skaidiņas250 gauzu pārslu cepumi250 gmilti250 gcukurs250 gsviests biezs melleņu vai aveņu ievārījums0.5 TKsāls

Sagatavošana

1

Uz cepamās plāts izber kokosriekstu skaidiņas un apcep 190*C 5-8 minūtes, bet skaidiņas vislaik jāuzmana, jo viņas ātri var apdegt.

2

Miltus samaisa ar cukuru, sāli un uz rīves sarīvētu sviestu. Visu sajauc līdz veidojas viendabīga mīkla. Mīklā iemaisa auzu pārslas un kokosriekstu skaidiņas.

3

3/4 mīklu noliek maliņā, bet ar pārējo mīklu izliek ietaukotu cepamo veidni un nedaudz piespiež.

4

Mīklu pārziež ar džemu. Pa virsu pārrīvē atlikušo mīklu.

5

Cep 20-25 minūtes, līdz paliek zeltaina. Pilnībā atdzesē. Ar asu nazi cepumu atdala no plāts malām un sagriež gabaliņos.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!