35Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 gauzu pārslas0.33 gab.svieta paciņa2 gab.olas cukurs1 ĒKmilti
Sagatavošana
1
Auzu pārslas vai piecu graudu pārslas apgrauzdē uz pannas brūnas, var pievienot saulespuķu sēkliņas un grauzdēt kopā.
2
Apceptas ber bļodā, tad siltām pārslām pievieno izkausētu sviestu un sajauc.
3
Pievieno sakultas olas ar nedaudz cukuru (ar medu vispār fantastiska garša). Pievieno ļoti minimāli miltus (uz aci) - minimālais daudzums miltu dara šos cepumus veselīgākus.
4
Vispār jau turētos kopā arī pavisam bez miltiem. Visu kārtīgi sajauc (liksies, ka miltu par maz, bet pietiek un kopā turēsies).
5
Mīklu atstāju uz brītiņu, tad nepilnas ēdamkarotes pikučus liek uz cepamā papīra izklātas plāts.
6
Cep ~ 15 minūtes 200*C. Uzmanu, lai būtu brūni, bet ne piedeguši. Šie būs tādi graužami, jo nav kaudzēm miltu un sviests arī minimāli.
Iesūtīja: Glilu
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit