Auzu pārslu cepumi - stingri un kraukšķīgi
Foto: Shutterstock
5.0000 2
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Svētkiem vai ikdienai - gardie auzu pārslu cepumi, kas ir stingri un kraukšķīgi.

Sviestu pakausē, pieber cukuru un drusku paputo.

Iemaisa olas un ber klāt visas sausās sastāvdaļas. Liek piciņas uz cepamā papīra.

Cep 200*C apmēram 15 - 20 minūtes.

Cepumi sanāk stingri un kraukšķīgi.

Iesūtīja: gija

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form