Foto: Shutterstock
Svētkiem vai ikdienai - gardie auzu pārslu cepumi, kas ir stingri un kraukšķīgi.
30Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
200 gsviests150 gcukurs2 gab.olas100 gmilti200 gauzu pārslas60 gsaulespuķu sēklas, rozīnes, lazdu rieksti1 šķipsnasāls

Sagatavošana

1

Sviestu pakausē, pieber cukuru un drusku paputo.

2

Iemaisa olas un ber klāt visas sausās sastāvdaļas. Liek piciņas uz cepamā papīra.

3

Cep 200*C apmēram 15 - 20 minūtes.

4

Cepumi sanāk stingri un kraukšķīgi.

Iesūtīja: gija

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!