Auzu pārslu cepumi tumšiem rudens vakariem
Foto: Iveta Rutkovska
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
300 g
300 g ātri vārāmās auzu pārslas
ātri vārāmās auzu pārslas
200 g
200 g sviests (istabas t.)
sviests (istabas t.)
3 ĒK
3 ĒK eļļa
eļļa
3 gab.
3 gab. olas
olas
4 ĒK
4 ĒK mandeļu milti
mandeļu milti
4 ĒK
4 ĒK kviešu milti
kviešu milti
5 ĒK
5 ĒK cukurs
cukurs
2 TK
2 TK cepamais pulveris
cepamais pulveris
 
vaniļa
vaniļa
 
rozīnes
rozīnes
 
ananasu gabaliņi (žāvēti)
ananasu gabaliņi (žāvēti)
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Brokastis
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Cepumi
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • Ātri pagatavojami cepumi no vienkāršiem produktiem. Lieliski garšos pie tējas vai kafijas. Recepti iesaka gardēde Iveta Rutkovska.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Auzu pārslas apcep uz pannas ar 70 gramiem sviesta un 3 ēdamkarotēm eļļas (lieliski derēs mandeļu eļļa vai kāda cita eļļa ar maigu garšu).

    Kombainā samaisa pārējo sviestu, cukuru, cepamo pulveri un vaniļu, kviešu un mandeļu miltus.

    Tad masai pakāpeniski pievieno auzu pārslas.

    Beigās pieber rozīnes un žāvētus ananasus un iejauc burtiski ar pāris griezieniem.

    Uzkarsē krāsni līdz 180 grādiem.

    Uz pannas ar tējkaroti liek mīklas piciņas un cep 20 minūtes!

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.