
Loading...
Sastāvdaļas
300 g
300 g ātri vārāmās auzu pārslas
ātri vārāmās auzu pārslas200 g
200 g sviests (istabas t.)
sviests (istabas t.)3 ĒK
3 ĒK eļļa
eļļa3 gab.
3 gab. olas
olas4 ĒK
4 ĒK mandeļu milti
mandeļu milti4 ĒK
4 ĒK kviešu milti
kviešu milti5 ĒK
5 ĒK cukurs
cukurs2 TK
2 TK cepamais pulveris
cepamais pulveris vaniļa
vaniļa rozīnes
rozīnes ananasu gabaliņi (žāvēti)
ananasu gabaliņi (žāvēti)Ātri pagatavojami cepumi no vienkāršiem produktiem. Lieliski garšos pie tējas vai kafijas. Recepti iesaka gardēde Iveta Rutkovska.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Auzu pārslas apcep uz pannas ar 70 gramiem sviesta un 3 ēdamkarotēm eļļas (lieliski derēs mandeļu eļļa vai kāda cita eļļa ar maigu garšu).
Kombainā samaisa pārējo sviestu, cukuru, cepamo pulveri un vaniļu, kviešu un mandeļu miltus.
Tad masai pakāpeniski pievieno auzu pārslas.
Beigās pieber rozīnes un žāvētus ananasus un iejauc burtiski ar pāris griezieniem.
Uzkarsē krāsni līdz 180 grādiem.
Uz pannas ar tējkaroti liek mīklas piciņas un cep 20 minūtes!
Lai labi garšo!
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.