Auzu pārslu nakts putra ar banāniem un zemesriekstu sviestu
Foto: Shutterstock
0 0
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
2 gab.
2 gab. banāni
banāni
100 g
100 g auzu pārslas
auzu pārslas
300 g
300 g piens
piens
1 ĒK
1 ĒK medus
medus
2 ĒK
2 ĒK zemesriekstu sviests
zemesriekstu sviests
1 ĒK
1 ĒK kakao pulveris
kakao pulveris
šķipsna
šķipsna sāls
sāls
4 ĒK
4 ĒK grieķu jogurts
grieķu jogurts
 
ogas pēc izvēles (mellenes, kazenes, avenes u.c.)
ogas pēc izvēles (mellenes, kazenes, avenes u.c.)
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Brokastis
  • Launags
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Putras un biezputras
  • Pasaules Virtuve
  • Nakts auzu putra jeb "overnight oats" ir ļoti pateicīga maltīte tiem, kas no rīta parasti steidzas. Atliek vien iepriekšējā vakarā visu sagatavot, lai brokastis jau gaidītu ledusskapī. Šoreiz variants ar zemesriekstu sviestu, kakao un banānu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Vienu banānu liek noslēdzamā traukā, kurā "gatavosies" putra un ar dakšiņu saspaida. Pieber auzu pārslas, pievieno šķidru medu, zemesriekstu sviestu, kakao, sāli, pārlej ar pienu un visu pamatīgi samaisa.

    Traukam uzliek vāku un liek putru ledusskapī uz nakti vai vismaz 6–8 stundām.

    No rīta nakts putru saliek divās bļodiņās. Katrā putras porcijā iemaisa pa divām ēdamkarotēm grieķu jogurta, lai krēmīgāka.

    Banānu sagriež šķēlītēs, izkārto virs putras. Pasniedz ar ogām pēc katra gaumes. Var pievienot arī tumšās šokolādes skaidiņas, mandeļu šķēlītes vai magoņu sēkliņas.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.