Auzu pārslu pankūka
Foto: Privātais arhīvs
4.8000 5
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
200 g
200 g samaltas auzu pārslas
samaltas auzu pārslas
2 ĒK
2 ĒK kakao
kakao
3 ĒK
3 ĒK cukurs
cukurs
šķipsna
šķipsna sāls
sāls
400 ml
400 ml piens
piens
2 gab.
2 gab. olas
olas
 
vaniļa
vaniļa
 
cepamais pulveris
cepamais pulveris
  • Brokastis
  • Ikdienas maltītei
  • Pankūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Cita pieeja ierastajām brokastu pankūkām. Tās netiek gatavotas no baltajiem miltiem, bet labu pankūku garšu var iegūt, samaļot auzu pārslas. Var izmantot gan balto, gan brūno cukuru, kā arī klasisko pienu var aizvietot ar sojas vai mandeļu piena alternatīvu. Receptes autore – gardēde Evita Lindersone – iesaka pankūkas cept bez taukvielām.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Samal auzu pārslas.

    Bļodā liec auzu pārslas, kakao, cukuru, vaniļu, sāli un visu samaisi.

    Pievieno pienu, olas un rūpīgi visu sajauc viendabīgā masā.

    Atstāj mīklu uzbriest 15 minūtes.

    Cep pankūkas uz sausas pannas.

    Gatavo mērci. Nedaudz atkusušus ķiršus sablendē ar saldo krējumu.

    Pankūkas pasniedz ar mērci.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form