Auzu pārslu putra ar āboliem
Foto: Shutterstock
3.7143 7
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Auzu pārslas un āboli gardā biezputrā ar kanēli.

Katliņā ielej pienu un ūdeni (puse uz pusi). Ābolu sagriež gabaliņos, liek katliņā vārīties kopā ar krustnagliņām, līdz mīksts, tad ber klāt auzu pārslas.

Ēd ar kanēli. Ievārījums nav nepieciešams, jo putra tāpat būs salda.

Iesūtīja: sunrise

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form