Auzu pārslu un ābolu putra
Foto: Signe Meirāne
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
100 g
100 g auzu pārslas
auzu pārslas
šķipsna
šķipsna kanēlis
kanēlis
šķipsna
šķipsna kardamona pulveris
kardamona pulveris
400 ml
400 ml mandeļu piens
mandeļu piens
2
2 dateles
dateles
300 g
300 g ābolu biezenis
ābolu biezenis
200 ml
200 ml ūdens (pēc nepieciešamības)
ūdens (pēc nepieciešamības)
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Brokastis
  • Launags
  • Ikdienas maltītei
  • Putras un biezputras
  • Pasaules Virtuve
  • "Rimi" gardēde un mamma Signe Meirāne iesaka vienkāršas un ātri pagatavojamas brokastu putras recepti veiksmīgam dienas sākumam.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Katliņā ieber auzu pārslas un kanēli, kardamonu, smalki sakapātas dateles, pielej pienu (var izmantot arī sojas vai auzu pienu) un vāri uz nelielas liesmas 7-10 minūtes, ik pa laikam apmaisot, līdz putra ir gatava.

    Ja nepieciešams, pievieno vēl ūdeni. Pirms pasniegšanas iemaisa putrā ābolu biezeni un pasniedz.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form