Auzu pārslu un ābolu putra
Foto: Signe Meirāne
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

"Rimi" gardēde un mamma Signe Meirāne iesaka vienkāršas un ātri pagatavojamas brokastu putras recepti veiksmīgam dienas sākumam.

Katliņā ieber auzu pārslas un kanēli, kardamonu, smalki sakapātas dateles, pielej pienu (var izmantot arī sojas vai auzu pienu) un vāri uz nelielas liesmas 7-10 minūtes, ik pa laikam apmaisot, līdz putra ir gatava.

Ja nepieciešams, pievieno vēl ūdeni. Pirms pasniegšanas iemaisa putrā ābolu biezeni un pasniedz.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form