Foto: Shutterstock
Auzu pārslu - linsēklu maize sanāk pufīga, smaržīga, gaisīga un garšīga.
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

415 mlūdens (liku nedaudz ieskābušu pienu)20 gsviests580 gmilti (liku veselības miltus)100 gauzu pārslas20 gcukurs (liku ēdamkaroti medu - lielu)10 gsāls (prasījās nedaudz vairāk)50 glinsēklas2 TKsausais raugs (liku parasto - slapjo ~18g)

Sagatavošana

1

1 kg mīklas, vidējā garoziņa, parastais cepšanas režīms.

2

Maize sanāca pufīga, smaržīga, gaisīga un garšīga.

Iesūtīja: Sancitis

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!