Aveņu putas ar vīnu
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
3.0000 1
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Pieaugušo ballītes deserts, jo aveņu krēmam pievienots gan salds sarkanvīns, gan liķieris. Pēc krēma sakulšanas deserts uzreiz jāpasniedz.

Bļodā liek apmēram 100 gramus avenes, uzber cukuru un saspaida, pievieno liķieri. Ļauj apmēram 5 minūtes visām garšām sajaukties un cukuram izšķīst. Starp 6 deserta traukiem sadala pārējās avenes.

Saputo saldo krējumu mīkstās putās, pēc tam pamazām pievieno vīnu, turpinot kult putukrējumu. Sakulto putukrējumu liek bļodā ar cukurotajām avenēm un uzmanīgi samaisa. Aveņu krēmu liek deserta traukos pa virsu svaigajām avenēm. Pasniedz.

Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form