Torte "Aveņu sniegs" -  garšīga gan pie tējas vai kafijas, gan ar glāzi piena.

Sviestu ar pūdercukuru labi saputo, nepārtraucot putošanu, pievieno olu dzeltenumus, cepamo pulveri, miltus un vanilīna cukuru.

Gatavo mīklu liek ietaukotā un ar miltiem izkaisītā tortes veidnē un vidējā temperatūrā cep, līdz tā kļūst gaiši zeltaina.

Izcepto torti liek uz tortes paliktņa un pārklāj ar krēmu.

Krēmam: dziļā traukā olu baltumus viegli saputo, pievieno pūdercukuru un avenes.

Putošanu turpina, līdz iegūta bieza, viendabīga masa.

Torti pārziež ar krēmu, ar nazi nolīdzina un grezno ar lielām avenēm.


Iesūtīja:
Evelīna Antonova

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!