15Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
100 gzemenes100 gavenes10 gpiparmētras2 ĒKcitronu sula1 TKvaniļas cukurs250 mlābolu sula4 gab.ledus
Sagatavošana
1
Ogas notīra, nomazgā.
2
Ogas, piparmētras un pārējās sastāvdaļas, izņemot ledu, ar mikseri sasmalcina biezenī.
3
Divās glāzēs ieber ledus gabaliņus un ielej kokteili.
4
Dekoram: zemenes pārmaiņus ar avenēm uzdur uz salmiņa, ko ievieto glāzē.
5
Izrotā ar piparmētru lapiņām.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit