Avokado krēms ar kaviāru
Foto: Shutterstock
10 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Krāšņa un garda uzkoda, kas svētku galda klājumā ienesīs svaigu un košu akcentu. Krēmīgi skābais un viegli pikantais avokado krēms lieliski harmonizēs ar kaviāru.

Krēmam ir nepieciešami gatavi avokado. Tā kā krēmam pievieno samērā daudz ķiploku un laima sulas, tad krēms nebrūnējot vairākas stundas uzglabāsies slēgtā traukā ledusskapī. Pret oksidāciju noder arī avokado kauls, ko var uzlikt pagatavotajam krēmam pa virsu.

Notīra avokado, sagriež gabalos un liek blendera traukā.

Notīra ķiplokus, rupji sakapā un pievieno avokado.

Izspiež laimam sulu un lej blendera traukā. Sablendē gludu krēmu, pēc garšas pievieno sāli. Tā kā kaviārs ir sāļš, krēmam sāli var nepievienot vispār.

Krēmu liek porciju glāzītēs, pa virsu liekot kaviāru, grezno ar zaļumiņiem. Pasniedz.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form