Avokado-mango kokteiļsalāti ar garnelēm
Foto: (c) Gards, ka nenoēsties
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
 
mango
mango
 
avokado
avokado
 
vārītas tīģergarneles čaulā
vārītas tīģergarneles čaulā
 
sāls
sāls
 
malti melnie pipari
malti melnie pipari
 
paprikas pulveris
paprikas pulveris
 
citronu sula
citronu sula
 
olīveļļa
olīveļļa
 
kinza vai pētersīļi
kinza vai pētersīļi
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Mātes dienas ēdieni
  • Romantiskas vakariņas
  • Viegla vasaras maltīte
  • Zivju un jūras produktu uzkodas
  • Pasaules Virtuve
  • Vieglu, vasarīgu un zibenīgi pagatavojamu uzkodu svētku galdam iesaka kulinārijas bloga "Gards, ka nenoēsties!" autore Diāna Šulce-Palma.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Ar dārzeņu mizojamo nazi notīra avokado un mango, izņem kauliņus un sagriež mazos kubiņos.

    Pievieno sāli, maltus melnos piparus, paprikas pulveri, nelielu šļuku citrona sulas un olīveļļas. Pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem -–kinzu, dillēm vai pētersīļiem.

    Kārto mazos stikla trauciņos un izrotā ar vārītām un lobītām garnelēm.

    Gards, ka nenoēsties!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form