
Loading...
Sastāvdaļas
mango
mango avokado
avokado vārītas tīģergarneles čaulā
vārītas tīģergarneles čaulā sāls
sāls malti melnie pipari
malti melnie pipari paprikas pulveris
paprikas pulveris citronu sula
citronu sula olīveļļa
olīveļļa kinza vai pētersīļi
kinza vai pētersīļiVieglu, vasarīgu un zibenīgi pagatavojamu uzkodu svētku galdam iesaka kulinārijas bloga "Gards, ka nenoēsties!" autore Diāna Šulce-Palma.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Ar dārzeņu mizojamo nazi notīra avokado un mango, izņem kauliņus un sagriež mazos kubiņos.
Pievieno sāli, maltus melnos piparus, paprikas pulveri, nelielu šļuku citrona sulas un olīveļļas. Pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem -–kinzu, dillēm vai pētersīļiem.
Kārto mazos stikla trauciņos un izrotā ar vārītām un lobītām garnelēm.
Gards, ka nenoēsties!
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.