Avokado-mango kokteiļsalāti ar garnelēm
Foto: (c) Gards, ka nenoēsties
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Vieglu, vasarīgu un zibenīgi pagatavojamu uzkodu svētku galdam iesaka kulinārijas bloga "Gards, ka nenoēsties!" autore Diāna Šulce-Palma.

Ar dārzeņu mizojamo nazi notīra avokado un mango, izņem kauliņus un sagriež mazos kubiņos.

Pievieno sāli, maltus melnos piparus, paprikas pulveri, nelielu šļuku citrona sulas un olīveļļas. Pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem -–kinzu, dillēm vai pētersīļiem.

Kārto mazos stikla trauciņos un izrotā ar vārītām un lobītām garnelēm.

Gards, ka nenoēsties!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form