Avokado tartars
Foto: Vida Press
2 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Tartaru var pagatavot ne vien no liellopa gaļas vai laša, bet arī no krēmīgā avokado mīkstuma, pilnai laimei papildinot kompozīciju ar mīksti vārītām olām un grauzdētu maizīti. Karaliskas brokastis!

Olas (ar čaumalām) liek katiņā, pārlej ar ūdeni. Kad ūdens sāk vārīties, ar karoti maisa ūdeni vienā virzienā, lai rastos virpulis. Vāra olas 1 minūti, pieraugot, lai turpinas virpuļveida kustība katliņā.

Tad nekavējoties izceļ olas no katliņa un liek ledainā ūdenī. Atdzesē 10 minūtes.

Pa to laiku gatavo tartaru, Nomizo avokado, izņem kauliņus, bet mīkstumu sagriež mazos kubiņos.

Kubiņus liek bļodā, pievieno pārējās sastāvdaļas un samaisa.

Izmantojot konditorejas riņķus vai piemērotas formas glāzes uz katra šķīvja veido tartara tornīti. Uzmanīgi noloba olas, liek virs tartara.

Pasniedz ar grauzdētu maizi.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form