Avokado un bumbieru kūka
Foto: Publicitātes foto
3.8000 10
8 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
50 g
50 g Lobītas ķirbju sēklas
Lobītas ķirbju sēklas
50 g
50 g Zaļās pistācijas
Zaļās pistācijas
100 g
100 g Indijas rieksti
Indijas rieksti
200 g
200 g Dzeltenās rozīnes
Dzeltenās rozīnes
4
4 Kivi
Kivi
4
4 Avokado
Avokado
4
4 Bumbieri
Bumbieri
2 ĒK
2 ĒK Medus
Medus
1
1 Laims
Laims
250 g
250 g Svaigas vai saldētas ogas
Svaigas vai saldētas ogas
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Svaigēšana
  • Pasaules Virtuve
  • Lieliska alternatīva treknajai, tomēr ne pārāk veselīgajai siera kūkai!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gatavo biskvītu – sablendē vai samal riekstus, ķirbju sēklas, pievieno rozīnes, turpini malt līdz izveidojās ķepīga masa.

    Ņem tortes formu 22 cm diametrā un ieklāj cepamo papīru.

    Liec sablendēto masu veidnē, veido kūkas pamatu.

    Notīri kivi un sagriez plānās šķēlītēs, kārto pa virsu biskvītam.

    Gatavo krēmu – notīri bumbierus un avokado, sablendē ar medu un laima sulu.

    Lej kūkas formā un liec saldētavā uz 2 stundām, lai krēms atdziest un kļūst līdzīgs saldējumam.

    Kūku pasniedz ar svaigām vai saldētām ogām.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form