Avokado un krabju nūjiņu krēms aukstā galda uzkodām
Foto: Shutterstock
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Gatavojot auksto galdu, noderēs groziņu pildījums no krabju nūjiņām, garnelēm, avokado un putukrējuma.

Sablendē vienu lielu avokado kopā ar 5-6 sīki sagrieztām krabju nūjiņām, vienu paciņu (250 g) saldēto, attīrīto garneļu.

Atsevišķi sakuļ putukrējumu un putukrējumā iemaisa gatavo masu. Masā iemaisa nedaudz želatīna.

Iesūtīja: abruks

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form